Lobsteri

Posted by ShoZu

Kasvillisuuskaukokartoitusalan kaverit Bostonin yliopistosta veivät minut syömään lobsteria (on varmaan hummeri suomeksi). Onhan otuksessa selvästi enemmän syötävää kuin suomalaisissa (tai kiinalaisissa) ravuissa, mutta muuten näkisin että suurin makuero tulee siitä että lobsteri tarjottiin lämpimänä kun taas ravut yleensä jäähdytetään ennen syömistä. Ravintola, Union Oyster House, manostaa olevansa Amerikan vanhin ravintola. Noin vanhasi mestaksi kumma että kukaan ei ole niille kertonut että uuniperuna pitää tehdä jauhoisesta perunasta. Kiinteämaltoisesta tulee inhan liisterimäinen uuniperuna, joka jäi syömättä vaikka nälkä olikin.

Advertisements

Yksi kommentti artikkeliin ”Lobsteri

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s