Going Postal tuli

Aimmin mainitsemani kirja Going Postal tuli postissa keskiviikkona. Eli 8 arkipäivää tilaamisesta. Hassua muuten, vertaa.fi:n mukaan Suomessa kirjaa myy halvimmalla adlibris.com, hintaan 10.80 + 2.90 postikuluja = 13.70 euroa. Itse tilasin kirjan Amazonista käytettynä hintaan $3.25 + $12.49 postikuluja = $15.74, mikä dollarin kurssin mukaan on noin 11.50 euroa.

Yksi kommentti artikkeliin ”Going Postal tuli

  1. Oho. Vastaisen varalle: usein käyttämäni Book Depository vetää jälleen pidemmän korren, mikä onkin syy siihen, miksi käytän sitä varsin paljon: postimaksujen kanssa ihan uudelle kirjalle tulee hintaa 5,21 puntaa, eli suunnilleen 6,6 euroa. Amazon on yleensä aika kallis, ja etenkin se postikulujen osuus satsista tuntuu usein älyttömältä. Toinen Book Depositoryn etu on siinä, että se on yleensä hyvin nopea: ei ole ihan tavatonta, että jos maanantaina tilaa, keskiviikkona postiluukku kolahtaa jo.

    Sitten ne huonot puolet: lafkan katalooki ei ole selvästikään läheskään yhtä kattava kuin Amazonissa, joten vanhempia kirjoja tai erikoisuuksia ei usein löydy. Myös katalookin taso heittelee: joissain tapauksissa myytävästä kirjasta ei edes ole kansikuvaa tai selkeää kuvausta, joten pitää ruveta selvittämään ISBN:n avulla, onko kyseessä nyt varmasti oikea opus vai ei. Mutta kun säästö on usein niin merkittävä, olen valmis sietämään tällaisia puhdetöitä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s